mandag 7. februar 2011

Enebolig

Sitter her i halvmørket. Mine to søte, små sover tungt i sengene sine. Symaskinene er pakket vekk fordi fotografen som skal ta bilder av huset kommer i morgen. Når jeg tenker meg om så er alle mine hobbyer pakket ned, det er tydelig at jeg er flytteklar. Om en uke - 15. april - får vi nøkkelen.

Nøkkel?? Hjelpes, vi skal endelig flytte. Flytte til et hus vi ikke har noen planer om å flytte fra. Her har vi lyst å bo "for alltid". Jeg gleder meg like mye som 3-åringen. Har tonnevis med planer. Hvor mange av de som blir virkelig får tiden vise. Det viktigste er å ha drømmene. Tenk, ingen andre å ta hensyn til. Bare elgen og en og annen katt. Vi kan bråke så mye vi vil, nyte våren og sommeren utenfor huset, uten at noen andre hele tiden skal gå forbi, (V i bor i 4-mannsbolig nå) og ikke minst kan ungene slippes ut uten at jeg trenger være redd for trafikk. Vi får plass til å leve, til å puste, til å drømme og til å få besøk. Masse besøk håper vi :) Jeg gleder meg til snøen forsvinner og prinsessa kan løpe ut i gresset og leke. Ingenting er så godt å se som lykkelige barn. <3

Jeg var på 4 mnd kontroll med lillegutt i dag. Det var litt rart å si hadet til disse menneskene. Neste kontroll vil skje på Årnes, nye folk, nytt sted.

En tåre kommer i ny og ne når jeg minst venter det. Jeg er så utrolig glad for at dette har sjedd. Klarer ikke helt å ta det inn, så tar det inn stykkevis-og-delt. Samtidig med flyttingen, må livet gå sin gang. Det er bleieskift, amming, mating, trass, pakke barnehagesekk og legge trøtte barn. Det var ikke slik sist jeg flyttet. Da var det bare meg og sambo, og vi hadde ikke så mye å gjøre utenom jobb og oss selv.

Nå kommer sambo snart hjem, så nå skal jeg nyte den siste lille tiden i stillhet uten data. Ha en fin kveld. :)

5 kommentarer:

  1. Gratulerer med nytt hus! Har ikke vært så aktiv på forumet og fikk ikke med meg den store hendelsen før nå. Mye jobb som venter, men jammen meg er det verdt det!:)

    SvarSlett
  2. Hei mammamu. Hyggelig at du stakk innom her. Jeg er heller ikke så aktiv. Har ikke like stort behov for forum denne gang som sist.
    Blir mer enn nok med unger, hus og butikkplaner.

    Kos eg ute når solen dukker opp og ha en fortsatt fin helg. Bare 3 lange dager til nøkkelen er vår :)

    SvarSlett
  3. Virkelig herlig å lese bloggen din Linda. Du er flink til å skrive, skriver på en slik måte at jeg Victoria løpe rundt i gresset.. Mvh Anette :-)

    SvarSlett
  4. ups.. glemte ordet " ser at Victoria.... :-)

    SvarSlett
  5. Takk for det. Hyggelig at du liker det du ser og leser. Jeg hører folk sier jeg skriver levende. For meg er det viktig å skrive med hjerte, derfor blir det nok slik. Er bare så synd det er liten tid til dette nå for tiden. Ha en fin dag. Klem.

    SvarSlett