torsdag 16. juni 2011

Smukkelenker



Trenger du smukkelenke? Her i huset hadde vi ikke klart oss uten, enda mindre i barnehagen. Med to smukkebarn i hus, blir det ofte kaos, og de små smukkene er vanskelig å finne. Med navnet på lenken, vet du alltid hvem som tilhører hvem. Desuten er de enklere å se på et gulv full av leker. Her i huset brukes de hver kveld. De settes fast på pysjen og ungen sover godt natten gjennom. De lærer fort hvor de kan finne den i søvne. Du slipper stå opp 100 ganger hver natt for å putte den i. 
Og i barnehagen er de uunværlige. Vi visste alltid hvem som tilhørte vår datter. Nå lager jeg mine egne, så når lillegutt starter i bhg, blir det enda lettere med smukkebruken. For hvis han da bare bruker den under soving, er den lett å finne. Den kan enkelt klypes fast på posen han sover i. Og med navnet på lenken, er det aldri tvil om det er hans. Og mistes den på grusen eller i sanden, er den 100 ganger lettere å finne igjen enn en liten, gjerne blank smukk. 

Selve ringen er her blank, men kommer i flere ulike farger. De passer til alle smukker med ring eks. nuk sine. Kan også tilpasses andre smukker. De er like lange som lenkene du får kjøpt i butikken, så her er det ingen kvelningsfare. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar