mandag 23. januar 2012

Mingeling flytter :-)

Da er det vel på tide å lage et blogginnlegg om den gode nyheten også. Mingeling skal flytte :-DD

Grunnen er at jeg nå har fått nye lokaler som jeg flytter til til ca. 1.februar 2012. Jeg går fra et rom på 7 kvm til et kjellerlokale på 50 kvm! Der håper jeg å få til både det ene og det andre. Det blir litt sånn "kreativt verksted" der jeg driver butikk med ferdige produkter og samtidig lager de mens kunden ser på. Jeg vil altså kunne lage produktene og samtidig drive butikk, noe jeg elsker tanken på :) På litt sikt, håper jeg det blir en oase der folk kan slappe av i rolige omgivelser, sette seg med håndarbeid eller bare ta en prat. Jeg håper også det kan bli kurskvelder og andre hobbykvelder der vi kan møtes uten barn.
Ikke minst gleder jeg meg til å kunne komme ut av huset, se noe annet enn de fire veggene som ikke gir rom for inspirasjon annet enn til husarbeid. Jeg gleder meg til å kunne ha duk på bordet, symaskinene stående oppe og grønne planter som ikke 1.åringen river ned eller jeg må pakke bort når han kommer hjem fra barnehagen.
Dette lokale er en diger kjeller som skal omgjøres til smårom og der leietaker ønsker å få til en kjeller for andre gründere.(Se bilder)  Han trodde virkelig på Mingeling, og det varmet hjerte mitt. Derfor har jeg vært heldig og fått det billig, billig nå i startfasen. Jeg kan nesten ikke tro det finnes folk som tør satse på slike småprosjekt som jeg ha :). Jeg blir varm i hjerte, og får enda mer lyst å satse.
I nye lokaler blir det plass og tid til alt jeg ikke får til her hjemme. Jeg kan friste med sying av karnevalskostymer, brudepikekjoler "live" og scrappekvelder. Mer sier jeg ikke. Noe må være en hemmelighet. Dette blir et sted der ingen dag er lik, og det vil skje overraskende ting stadig vekk.
Hva det gjelder nettbutikken, så vil den nok få en liten pause til lokalene er på plass. Men nettbutikken og bloggen,  vil også få et løft når alt annet er på plass. Jeg vil oppdatere så ofte jeg har noe å fortelle/vise frem, så dere skal få følge prosessen hele veien. Alt ligger under etiketten: FLYTTING (se høyre side her i margen) 
Så dett var dett. Tilslutt kommer noen bilder for dere som ønsker å se. Bare råkjeller med masse rot nå, men jeg har blitt forelsket i stedet og ser hvor fint det kan bli. Nå venter jeg spent på at mannen skal komme fra ferie, så han får ryddet (og jeg rotet hihi)  Trykk på bildene for å få de større.

Øverst t.v: Det store bordet t.v i bilde blir klippebord og samlingspungt.
Øverst t.h: Inngangen er lett for alle å komme inn i, med eller uten barnevogn og gir verdifult dagslys.
Nederst t.v: Ser lite ut, men er ca.50kvm. Flipperspillet og mye annet skal vekk før jeg flytter inn.
Nederst t.h: Det blir satt opp to lettvegger som lett kan flyttes om jeg trenger mer plass.
Velkommen inn i bloggene/lokalene. MVH Linda / Mingeling.

1 kommentar:

  1. Gleder meg til å se fortsettelsen! Og gratulerer med å leve ut drømmen din!! :)

    SvarSlett